Evaluering af Kaspersky-programmet

Du kan evaluere vores program og sende din score til Kaspersky.

Nogen tid efter installationen tilbyder programmet dig at evaluere driften af det.

Sådan evalueres programmet:

1. I vinduet Vi sætter pris på din mening skal du gøre et af følgende:
    • Hvis du er klar til at evaluere Kaspersky, skal du bedømme programmet ved hjælp af en 10-points skala.
    • Hvis du ikke vil evaluere programmet, skal du klikke på knappen Luk for at lukke evalueringsvinduet.
  2. Klik på knappen Send.
  3. Klik på knappen Luk for at lukke vinduet.

Hvilke data overføres, når programmet vurderes

Ud over vurderingen behandler Kaspersky følgende oplysninger, der er nødvendige for at analysere undersøgelsen: